• Slávnostné ukončenie školského roka

          • Vážená pani starostka, pedagogický zbor, zamestnanci školy, milí žiaci, rodičia, hostia!

            Každoročne o takomto čase, keď už vo vzduchu cítiť prázdniny a dni voľna, končíme školský rok. Každý končiaci sa školský rok je vždy iný. Je iný predovšetkým udalosťami, ktoré sme v ňom prežili.

            Som rada, že môžem skonštatovať, že máme za sebou opäť úspešný školský rok, ktorý sa niesol v slávnostnej atmosfére 65. výročia školy.

            Tešia ma výborné výsledky žiakov, čoho dôkazom je aj viac riaditeľských pochvál ako v minulom školskom roku, dôkazom sú  aj  výborné výsledky deviatakov v testovaní T9, kde sme najlepšou základnou školou v okrese, a víťazné umiestnenia v troch okresných olympiádach nasvedčujú tiež tomu, že sme nezaháľali. Ani učitelia ani žiaci. A ani rodičia.

            Motto školy: „Učitelia, žiaci, rodičia – spoločne za vzdelaním“ sme  opäť naplnili.

            Som veľmi vďačná za každú pani učiteľku, pani asistentku, pani vychovávateľky, špeciálnu pedagogičku, ktoré na škole máme a ďakujem im za zodpovednú každodennú prácu, odovzdávanie vedomostí, zručností a kus zo svojho života deťom a žiakom školy. Ďakujem Vám drahé kolegyne!

            Škola by nemohla fungovať bez ostatných pracovníkov školy ako je pani ekonómka, sekretárka, kuchárky, upratovačky, pán školník, pán technik, preto veľké poďakovanie patrí aj Vám, že dopĺňate fungovanie našej školy k spokojnosti všetkých.

            Som veľmi rada, že neustále cítime podporu zo strany Rady školy, Rady rodičov a zo strany zriaďovateľa. Viem, že na škole Vám záleží a môžem požiadať o radu či pomoc. Je to pre mňa a chod školy veľmi dôležité.

            V neposlednom rade chcem poďakovať mojim obom zástupkyniam za kvalitnú, svedomitú prácu, za lásku a radosť, s ktorou chodia do práce, za všetku pomoc, spoluprácu, za povzbudenia a motiváciu aj v mojej práci.

            Ale škola je najmä o žiakoch a Vás našich školákov sme mali tento rok 160. Za svoju prácu na hodinách si dnes prevezmete odmenu- vysvedčenie. Nie všetci môžete a dokážete mať jednotky, ale netrápte sa tým, dôležité je, aby ste sa chceli vzdelávať a napredovať. Verím, že každý z vás sa tento rok posunul o krok ďalej, získal nové vedomosti a zručnosti.

            Vám, milí rodičia ďakujem za Vašu dôveru, spoluprácu, pomoc pri výchove a vzdelávaní Vašich detí. Záleží veľmi na tom ako sú nastavení rodičia na školu, deti vnímajú aj Váš pohľad na školu a podľa toho k nej aj pristupujú. Som rada, že väčšina z Vás vníma poslanie školy ako dôležitú súčasť životov detí a podporuje naše poslanie a ciele.

            Dnes sa lúčime s našimi 17 deviatakmi, dvoma ôsmačkami a dvoma piatačkami, ktorí svoju púť na našej škole skončili. Želáme im veľa úspechov v štúdiu na stredných školách, veríme, že budú na nás s láskou spomínať a budú hrdí a radi, že chodili k nám do školy.

            Čaká nás leto, prázdniny, dovolenky, cestovanie. Prajem Vám všetkým veľa oddychu, pohody, radosti. Oddýchnite si a v zdraví sa vráťte v septembri, aby sme opätovne začali spolu nový školský rok.

          • Rozlúčka žiakov 9. ročníka

          •        V stredu 26.6.2024 nadišiel čas, kedy sa lúčili naši najstarší žiaci, deviataci. Dopoludnia sa vybrali po triedach s tablom a rozlúčili sa s mladšími spolužiakmi, ktorých obdarovali cukríkmi a balónikmi. Navzájom si zaželali veľa šťastia a úspechov, podelili sa o tipy, ako úspešne zvládať život v škole a dopracovať sa ku zdarnému koncu školskej dochádzky na ZŠ. Na obed sa presunuli na lodenicu, kde sa v chate Alpinka konala slávnostná rozlúčka deviatakov s učiteľmi. V príjemnej atmosfére sa na úvod prihovorila Eliška Markusková, ktorá v mene deviatakov poďakovala pani riaditeľke a učiteľom za všetko, čo pre žiakov a školu robia. Potom sa slova ujala pani riaditeľka a triedna učiteľka. Spomínalo sa na to dobré a veselé, čo počas deviatich rokov na škole spolu prežili.

            Milí deviataci! Ďakujeme za krásny čas s Vami. Prajeme vám, aby ste v živote išli sa svojimi snami, dokázali zvládať prekážky a úspešne zvládali štúdium na stredných školách. Všetci Vám želáme, aby z Vás vyrástli dobrí, šikovní a statoční ľudia. Nezabudnite, že ste jedineční, úžasní a máte v sebe ukrytý veľký potenciál.  

                

            Mgr. K. Tóthová, triedna učiteľka

          • Pozvánka

          • Vážení zamestnanci, rodičia, milí žiaci!

            Pozývame Vás na Slávnostné ukončenie školského roka 2023/2024, ktoré sa uskutoční dňa 28.6. 2024 o 8.00 hod pred budovou školy. 

            Tešíme sa na Vás!

          • Výsledky Testovania_9 v okrese Galanta

          • V okrese Galanta sa testovalo 32 škôl z MAT a 22 škôl zo SJL.

            Na základe zverejnených celoslovenských výsledkov Testovania 9, ktoré sa nachádzajú na stránkach NIVAM - https://dataportal.nucem.sk/Dataportal-web/web/vysledky/2024/testovanie/index.xhtml

            môžeme konštatovať, že sme zo SJL a MAT najlepšia ZŠ v okrese Galanta v tomto školskom roku.

            Mgr. Čižmárová

          • Koncoročný výlet žiakov 9.triedy

          • Deviataci si tieto dni vychutnávajú posledné spoločné chvíle. Dobrou príležitosťou na to je výlet. A tak sme sa v utorok 25.6.2024  vybrali na výlet do Bratislavy. Cieľ bol jasný -Cyberjump trampolínový svet v Bratislave v Lamači. Vlaky nás bezpečne doviezli do Bratislavy. Vystúpili sme na príjemnom mieste na Železnej studienke. Vychutnali sme si prechádzku lesom a po chvíľke sme boli na mieste. Všetci si potom naplno užili tento adrenalínový trampolínový park. Vyhladnutí sme doplnili energiu v McDonald´s, trochu sme sa pomotali v nákupnom centre a unavení sme sa vybrali na cestu domov. Docestovali sme bez problémov a odnášame si veľa nezabudnuteľných zážitkov a spomienok na tento super výlet.

            Mgr. K. Tóthová 

          • Výlet Smolenice, 5. ročník

          • Dňa 25. 6. 2024 sa piataci vybrali na koncoročný školský výlet. Do Smoleníc, známej obce na úpätí Malých Karpát, pricestovali linkovým autobusom. Poznávanie prírodných krás malokarpatskej oblasti začali na Jahodníku prehliadkou Driny - jedinej sprístupnenej jaskyne na západnom Slovensku. Na cca 40 min. okruhu deti obdivovali krásnu kvapľovú výzdobu, vďaka vtipnému pánovi sprievodcovi si osvojili nové poznatky a ešte sa aj príjemne osviežili. Návštevu jaskyne im určite budú pripomínať aj zakúpené suveníry. Potom nasledovala túra v Chránenej krajinnej oblasti - z Jahodníka cez Hlboču späť do dediny. Tu sa piataci občerstvili výbornou pizzou a chutnou zmrzlinou. Domov sa vrátili unavení, ale plní nových zážitkov a pekných spomienok na spoločne strávený čas.

            Lucia Lovecká, Lenka Écsiová

          • Koncoročný výlet siedmakov

          • V utorok 25. júna 2024  siedmaci strávili príjemný deň v Trnave na výlete. Cesta sa začala ráno linkovým autobusom. Po príchode do Trnavy prešli vychádzkovým krokom Ružovým parkom, pešou zónou a zastavili sa v City Aréne. V nákupnom centre si siedmaci užili nakupovanie, ale aj ranné občerstvenie. Potom navštívili Heroes Laser Arénu, kde v temnej miestnosti sa skrývali za prekážkami a snažili sa zasiahnuť súperov laserom. Po  fyzicky náročných troch herných kolách sa presunuli do ďalšej miestnosti Virtuálna realita. Tu si vyskúšali viacero hier ako bol skok z mrakodrapu,  bobovú dráhu, alebo sekanie ovocia. Chlapci na  trenažéroch áut pretekali na závodnej dráhe. Po všetkej tej zábave sa občerstvili v McDonald’s, kde si dali obľúbené hamburgery, hranolky a nápoje. S plnými žalúdkami sa vrátili autobusom späť do Šintavy.

             Výlet aj do obyčajnej Trnavy sa stal pre nich nezabudnuteľným zážitkom, pretože si uvedomili, že aj takéto malé výlety môžu byť veľkým dobrodružstvom.

            Mgr. Eva Hradská

          • Výlet do Zveroparku 1. a 2. ročník

          • Naši prváci a druháci si koniec školského roka užili spoločne na výlete v krásnom hornatom prostredí. Navštívili sme Zveropark v Revištskom Podzámčí, kde sme mali možnosť vidieť a obdivovať rôzne druhy zvierat, prešli sme sa rozprávkovým parkom a pohrali sa na detských ihriskách. Pri odchode sme si na pamiatku kúpili niekoľko suvenírov, ktoré nám budú pripomínať tento krásny deň.

            Mgr. V. Valachová, Mgr. J. Vargová, asist. D. Mrvová

          • Pasovanie do cechu čitateľov

          • V pondelok štvrtáci zorganizovali pre prváčikov nezabudnuteľnú Pasovačku do cechu čitateľov. Kráľovná s fanfárami a sprievodom uviedla deti do sveta rozprávok, kde si vyskúšali rôzne tvorivé aktivity od lepenia, vymaľovávania, strihania, až po skladanie slov a čítanie. Po splnení úloh zložili prváčikovia sľub, boli pasovaní kráľovnou a sľub spečatili otlačkom prsta, čím potvrdili svoje odhodlanie čítať. Odmenou im bola pamätná knižka, perá a sladká odmenu za ich úsilie.

            Želáme im krásne slnečné bezpečné prázdniny a veľa zážitkov aj pri čítaní pútavých knižiek.

            Mgr. M. Kalinaiová 

          • Knižné hody v Seredi – 8.trieda

          • Dňa 19.6. sme sa zúčastnili 18. ročníka Knižných hodov na Obchodnej akadémii v Seredi. Žiaci OA si pre nás na úvod pripravili prezentáciu o škole, prostredníctvom ktorej nás oboznámili o možnostiach štúdia na Obchodnej akadémii v Seredi.

            Následne žiaci v skupinách riešili testy zamerané napr. na aplikovanú ekonómiu, marketing, podnikovú ekonómiu a podobne. Pripravené informačné panely slúžili ako pomôcka, kde žiaci našli potrebné informácie k správnemu riešeniu testov. Po testoch riešili žiaci aj rôzne kvízy, puzzle, osemsmerovky, tajničky.

            Dve skupiny žiakov získali v teste 100%, títo boli ocenení.

            Na záver nám žiačky OA urobili prehliadku vnútorných priestorov školy.

            Ocenením žiakom gratulujeme a Obchodnej akadémii v Seredi ďakujeme za zaujímavú prezentáciu školy.

            Mgr. Čižmárová

          • Didaktické hry pre 1. stupeň a účelové cvičenia pre 2. stupeň 21.6.2024

          • V dnešný slnečný deň sme sa stretli na didaktických hrách a účelových cvičeniach  ráno v triedach. Po úvodnom zvítaní pani zástupkyňa vyhlásila poplach a nariadila okamžitú evakuáciu školy. Evakuácia sa týkala nielen žiakov základnej školy, ale aj materskej školy, všetkých zamestnancov. Všetko sme zvládli za necelú 1 min. a 40 sekúnd. Na všetko dozeral bezpečnostný technik pán Maroš Mičáni.

            V priebehu pár minút sme si mohli prezrieť zásah hasičov, ktorý nám predviedli žiaci našej školy – tí, ktorí navštevujú hasičský krúžok pod vedením pána Martina Tótha, v spolupráci s DHZ Šintava. Veľmi pekne ďakujeme!

            Potom sme už mohli prejsť na jednotlivé stanoviská, kde sme si prakticky overili vedomosti z riešenia mimoriadnych situácií – z civilnej ochrany. Ďakujeme tímu pani Chovancovej – vedúcej odboru z Okresného úradu v Galante - z oddelenia Krízového riadenia, ktorý zastrešil túto tému. Tiež chceme poďakovať AUTOŠKOLE BB – PETER URBÁNEK, vďaka ktorej sa nám podarilo zrealizovať dopravnú a zdravotnú prípravu.

            Ochrana človeka a jeho zdravia totiž integruje postoje, vedomosti a zručnosti žiakov zamerané na ochranu života a zdravia v mimoriadnych situáciách, tiež pri pobyte a pohybe v prírode, ktoré môžu vzniknúť vplyvom nepredvídaných skutočností ohrozujúcich človeka a jeho okolie.

            Vďaka pani uč. Mgr. M. Kalinaiovej si žiaci našej školy mohli overiť aj svoje športové zručnosti pri prekonávaní výcvikovej dráhy, pri preťahovaní lana, v hode granátom a iných športových aktivitách. Ďakujeme za zrealizovanie!

            Bonusom pre našich žiakov bola ukážka práce sokoliara z neziskovej organizácie Sokoliari Peregrinus.  Žiaci mohli vidieť rôzne druhy sov, výra skalného i nášho najväčšieho dravca orla skalného. Najväčším zážitkom boli letové ukážky i „osobný“ kontakt s dravcami.

            Ďakujeme všetkým za spoluprácu!

            Mgr. Silvia Kriváčková

          • Ako sa nám darilo v školskom klube

          • Tretiaci strávili popoludnia v školskom klube 3 naozaj rôznorodými aktivitami. Časť popoludní sme tvorili a zbytok dňa sme sa venovali pohybu, tak aby "si prišli na svoje" obe skupiny detí: tvorivejšie deti a aj tie športovo založené. 

            Deti tvorili z rôznych materiálov: maľovali, modelovali, vyrezávali, šili, pečiatkovali, lepili... a hlavne sme sa celý polrok rozprávali a počúvali. 

            Snažili sme sa stráviť veľkú časť popoludnia pohybom, ak sa dalo vonku na vzduchu, ak to nebolo možné, využívali sme deťmi obľúbenú telocvičňu.

            Deti si v apríli vysadili svoj kúsok záhradky, kde chodia polievať. Niektoré deti prvýkrát vyväzovali rajčiny a rozoznávali zeleninu od buriny:)

            Svojimi maľbami a kresbami sa zúčastnili niekoľkých súťaží (Marínka a Nelka sa v jednej aj krásne umiestnili), vyrábali si postavičky z látok, krabicové domčeky pre ne, skladali origami, tancovali stoličkové tance a tance na hudbu z youtube, ... Jednoducho bolo nám veselo a hlučne❤

            Chcela by som sa poďakovať našej triednej pani učiteľke Lenke Kavoňovej, pani upratovačke Soničke a rodičom detí za ich trpezlivosť s nami, a že deti neodradili od tvorivej popoludňajšej činnosti, aj keď často prišli domov so škvrnami na tričkách či kolenách❤

            Ďakujeme a tešíme sa na ďalší školský rok.

            Anna Chudáčiková

            vychovávateľka ŠKD

             

          • Prednášky spoločnosti SEEDS

          • V stredu 19. júna sme mali tú česť privítať na zaujímavých prednáškach SEEDS dve významné osobnosti. Eva Plánovská, cestovateľka a politologička, nás zaviedla na cestu časom do roku 1989 a poskytla študentom deviateho ročníka hlboký výhľad do histórie. Na druhej prednáške Peter Reo, lektor a cestovateľ, predstavil  žiakom 6. a 7. ročníka najúspešnejšiu krajinu Blízkeho Východu - Izrael, čím rozšíril ich poznatky o Ázii, ktorá je súčasťou učiva geografie.

             

            Interaktívne prezentácie od spoločnosti Seeds trvali 60 minút a boli nielen poučné, ale aj zábavné. Žiaci si odniesli množstvo nových informácií a za svoju aktivitu boli odmenení drobnými darčekmi. Tieto prednášky sú dôkazom, že vzdelávanie môže byť zároveň informatívne aj interaktívne. Hlavným posolstvom prednášok bolo ponúknuť študentom nové informácie a pohľady na históriu a geografiu.  

             “Po pozitívnych skúsenostiach naša škola prejavila záujem o ďalšiu spoluprácu v novom školskom roku so spoločnosťou SEEDS.” 😊

             

            Mgr. D. Bábyová

          • Voľné pracovné miesto

          • Pedagogický asistent v MŠ

            • Úväzok:70%

              Dátum nástupu:1.9.2024

            • Požiadavky: Znalosť práce s PCWORD, excell, internet, asc agenda
            • Vzdelanie podľa zákona č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch, v znení neskoršej vyhlášky MŠVVaŠ SR č. 1/2020 Z.z. o kvalifikačných predpokladoch pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov, ktorá je účinná od 15. januára 2020.
            • Ďalšie požiadavky: flexibilita, komunikatívnosť, empatia, teamová práca je vítaná.
            • Mzda podľa platových taríf pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov a zvýšenie platových taríf v závislosti od dĺžky započítanej praxe účinné od 1. septembra 2023.
            • Žiadosti o prijatie do zamestnania je potrebné doručiť osobne, alebo zaslať na: adresu: Základná škola s materskou školou kráľa Svätopluka Šintava, Mierové námestie 10, 925 51 Šintava, mail: riaditelka@zssintava.sk
            • Vaše žiadosti posielajte do 30.6.2024. Kontaktovaní budú len vybraní uchádzači.

             

            Školský psychológ

            • Úväzok:50%

              Dátum nástupu:1.9.2024

            • Požiadavky: Znalosť práce s PCWORD, excell, internet, asc agenda
            • Vzdelanie podľa zákona č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch, v znení neskoršej vyhlášky MŠVVaŠ SR č. 1/2020 Z.z. o kvalifikačných predpokladoch pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov, ktorá je účinná od 15. januára 2020.
            • Ďalšie požiadavky: flexibilita, komunikatívnosť, empatia, teamová práca je vítaná.
            • Mzda podľa platových taríf pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov a zvýšenie platových taríf v závislosti od dĺžky započítanej praxe účinné od 1. septembra 2023.
            • Žiadosti o prijatie do zamestnania je potrebné doručiť osobne, alebo zaslať na: adresu: Základná škola s materskou školou kráľa Svätopluka Šintava, Mierové námestie 10, 925 51 Šintava, mail: riaditelka@zssintava.sk
            • Vaše žiadosti posielajte do 30.6.2024. Kontaktovaní budú len vybraní uchádzači.
          • Zamestnanci si dnes užili plavbu loďou po Váhu

          • Koniec školského roka sa nám nezadržateľne blíži. Žiaci už očakávajú odmenu za svoje celoročné úsilie a tešia sa na prázdniny.

            Ale škola nie je len o žiakoch ale aj o zamestnancoch školy. A tí si dnes prevzali zaslúženú odmenu vo forme plavby loďou po Váhu. Takýto teambuilding nám ponúkol pán Horáček s manželkou (https://plavbypovahu.sk/), ktorí nám darovali plavby pre zamestnancov. Po minulé roky sme ich skvelú ponuku využili pre najlepších žiakov školy a tento rok prišiel rad aj na zamestnancov.

            Krásne počasie, zákutia rieky Váh a krásne pohľady na prírodu sme si všetci vychutnali a načerpali pozitívnu energiu do posledných náročných dní pred prázdninami. 

          • Školský výlet Trnava – 8.ročník

          • V pondelok 17.6.2024 sme sa vlakom vybrali na školský výlet do Trnavy. V Heroes Laser Aréne sa žiaci rozdelili do skupín a v zápasoch súťažili medzi sebou. Laser game je moderná tímová hra pri ktorej si žiaci zašportovali a skúsili nový typ zábavy. Po zápasoch sme sa presunuli do časti s virtuálnou realitou, kde si žiaci vyskúšali zoskok z mrakodrapu. Následne sme sa spoločne prešli pešou zónou a ochutnali sme výbornú tunajšiu zmrzlinu. Na záver sme si dali rozchod na obed a nákupy v City Aréne. Žiakom sa výlet veľmi páčil, načerpali nové zážitky a utužili pekné priateľské vzťahy, ktoré medzi sebou majú.

            Mgr. Čižmárová

          • Mestská atletická olympiáda v Seredi

          • Dňa 14.6.2024 sa uskutočnila Mestská atletická olympiáda v ZŠ J.A. Komenského,  na ktorej sa zúčastnili aj žiaci našej školy: Holička Matej, Hracho Miloš, Kapoš Alan, Korcová Natália, Milan Matyáš, Páleník Lukas, Samuhelová Eva, Šáriková Zuzana, Šimulčík Tomáš, Tkáč Lukáš , Vanková Tamara – žiaci 6.-9.ročníka.  Všetci žiaci veľmi pekne reprezentovali našu školu a podali výborné výkony. Najlepšie sa umiestnil Milan D. Matyáš z 9.ročníka,  ktorý získal zlatú medailu v hode vortexom a striebornú medailu vo vrhu guľou. Všetkým zúčastneným patrí naše poďakovanie za reprezentáciu školy!

            Mgr. Z. Lášticová

          • Slávnostné vyhodnotenie predmetových olympiád za okres Galanta v roku 2024

          • Dnes sme sa zúčastnili na vyhodnotení okresných predmetových olympiád. Za našu školu boli pozvaní víťazi: Matúš Bavúz, ktorý získal 2. miesto v Biologickej olympiáde, Eliška Markusková, ktorá získala 3. miesto v Olympiaáde z anglického jazyka a Michal Hlinka, ktorý získal 1. miesto v Pytagoriáde.

            Sme pyšní na ich pekné umiestnenia a teší nás, že v okrese Galanta má naša škola stále dobré meno a žiaci preukazujú svoje získané vedomosti v konkurencii škôl a umiestňujú sa na prvých priečkach.  

            Poďakovanie patrí aj pedagógom, ktorí zodpovedne pripravujú deti na hodinách ale aj mimo vyučovania na predmetové súťaže.

          • Majstrovstvá mesta Sereď a okolia v Sudoku

          • V pondelok 11.6. 2024 sme skúšali šťastie na Majstrovstvách mesta Sereď a okolia v Sudoku. Poslali sme prvých troch umiestnených v 3 kategóriách školského kola. Tento školský rok sa nám až tak nedarilo. Eliška Markusková získala 4. miesto  a Chanel Hajdáková bola piata vo svojej 3. kategórií. Tatiana Hercegová tiež bola piata v 2. kategórii.  Všetkým zúčastneným ďakujeme za reprezentáciu školy a tešíme sa na ďalší ročník.

            Mgr. Eva Hradská

          • VYHODNOTENIE - MATEMATICKÝ KLOKAN

          • V tomto školskom roku sme sa opäť zapojili do medzinárodnej matematickej súťaže „KLOKAN“, ktorá prebehla na Slovensku 26.3. 2024. Výsledky z Bratislavy boli poslané neskôr, preto súťaž vyhodnocujeme až teraz.  Na našej škole z dôvodu odstávky elektrickej energie sme 26.3. 2024  mali riaditeľské voľno, preto prihlásení žiaci z druhého stupňa riešili on line formou doma. Žiaci 1. stupňa riešili úlohy v papierovej forme v škole 27.3.2024. Zúčastnilo sa 61 žiakov, z dôvodu choroby, alebo nemali možnosť pripojiť sa na internet „neklokanilo“ 14 žiakov.

            Teší nás, že k 20% najúspešnejších „Klokanistov“ v Slovenskej republike sa zaradilo 9 žiakov.

            Kategória  Klokanko 1 -  Zuzana Hercegová (9. miesto)

            Kategória Klokanko 3 - Marína Markusková (12. miesto), Michal Hlinka (13. miesto)

            Kategória Klokanko 4 -  Martin Herceg (4. miesto)

            Kategória Školák 5 – Matej Andel (31. miesto)

            Kategória Školák 6- Eliška Kapošová a Vanessa Molnárová (obidve 23. miesto)

            Kategória Benjamín 8 – Adrián Belička (42. miesto)

             Kategória Kadet 9 – Dominik Grman (34. miesto)

            Všetci účastníci získali diplom Matematického klokana a ceruzky, úspešní aj malé darčeky.  Všetkým „Klokanistom“ ďakujeme za reprezentáciu školy, úspešným riešiteľom blahoželáme! Tešíme sa na ďalší ročník Matematického Klokana.

            Mgr. Eva Hradská

  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje