• Denný letný tábor - 2. turnus

          • Druhý júlový týždeň sa uskutočnil denný tábor pre deti našej školy. Organizovali sme ho v spolupráci s rodičovským združením a študentkou Ninkou Machovou, ktorá sa deťom venovala.

            Letný denný tábor bol plný dobrodružstiev ale hlavne nových kamarátstiev. Tento týždeň deti spoločne zažili superhrdinské a indiánske dobrodružstvá. Spoločne zdolávali všetky špeciálne úlohy podľa dennej tematiky. Prežili spolu krásnych päť slnečných dní nabitých zábavnými, kreatívnymi a športovými skúškami. Niektoré skúšky boli ťažšie, iné zábavnejšie, ale všetky vďaka kooperácii zvládli. Spoločne sa naučili nové hry, tance, spoznali prírodu a mnoho ďalšieho. S radosťou zvládli prechádzku po našej malebnej dedine a výlet za sladkou zmrzlinou do Serede. Počas teplých letných dní sa osviežili vodnými aktivitami a nanukmi. Celý týždeň si užili vo výbornej nálade a odniesli si množstvo super zážitkov.

            Prajeme ešte krásne prázdniny a tešíme sa na ďalšie spoločné dobrodružstvá o rok v tábore!

          • Anglický denný letný tábor 2023

          • Tento týždeň - od 17.7. do 21.7.2023 - naši žiaci absolvovali v priestoroch našej školy "English Summer Day Camp 2023". Výučba prebiehala zábavnou a hravou formou, s anglicky hovoriacim lektorom Adamom Foxom. Týždeň sa niesol v znamení hier, zábavy a učenia sa angličtiny. Bol to super strávený čas:)

            Ema Ollová, žiačka 5. ročníka 

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje