• Ag testy - nahláste záujem/nezáujem

          • Vážení rodičia, opäť máme možnosť pre žiakov školy zabezpečiť Ag testy. Ak máte záujem o testy pre svoje dieťa, prosím vyjadrite sa cez aplikáciu EduPage do zajtra 7.12. do 12,00 nakoľko musíme nahlásiť počet a vo štvrtok zabezpečiť vyzdvihnutie.

            Ďakujeme.

          • Mikuláš

          • Celý kraj sťa striebro svieti,

            príď, Mikuláš, prosia deti…

            Dnes sa našou školou niesli veselý smiech a dobrá nálada. Aj tento rok k nám zavítal Mikuláš! Spolu so svojimi pomocníkmi, anjelikmi a čertíkmi, trošku preverili našich žiakov, či sa učia, poslúchajú a tí to mali možnosť dokázať peknou básničkou alebo pesničkou. Nezbedníkom sa ušli aj čmáranice od čertov, tým naj naj srdiečka od anjelov. Hádajte, ktorých bolo viac Veru tak, napokon aj čerti uznali, že v našej škole sú len dobré deti, preto si všetky od Mikuláša vyslúžili sladkú odmenu Veselý sprievod potešil aj detičky v MŠ a spríjemnil pracovný deň zamestnancom OÚ.

            Pekný mikulášsky program pripravili deťom žiaci 9. ročníka a za to im veľmi pekne ďakujeme!

            Za sladké darčeky pre deti ďakujeme Rade rodičov.

            Mgr. Lovecká

          • Koľko lásky sa zmestí do krabičky od topánok

          • Milí žiaci, rodičia,

            aj tento rok sa naša obec zapája do aktivity na pomoc klientom sociálnych zariadení, ktoré sú v našej obci. Prosím, venujte pozornosť zoznamu vecí, ktoré sú vhodné do krabičky. Zoznam sa aktualizoval. Zberné miesto je Obecný úrad Šintava v čase úradných hodín.

            Budeme radi, ak sa zapojíme aj my ako škola a ak chcete a môžete priniesť niečo do darčekových krabičiek.

            Za akciu na škole zodpovedá p. uč, Mgr. Marianna Kalinaiová, ktorej môžete krabičky odovzdať.

          • Netradičná vlastiveda u tretiakov

          • Netradične môže vyzerať vyučovacia hodina, keď prijme výzvu otec nášho spolužiaka Martinka. Ďakujeme veľmi pekne, ešte raz, ujo Erik ( tak sme ho volali celú hodinu), za pútavé, poučné rozprávanie o svetových, slovenských a hlavne šintavských osobnostiach. Pripomenuli sme si tých, ktorí už dávno nie sú medzi nami, tých, ktorí odišli nedávno, aj tých, ktorých stretávame denne. Spestrili sme si hodinu pesničkou zo seriálu Bol raz jeden život v podaní rodáčky Marcely Molnárovej. Ceníme si čas a námahu, ktorú si venoval príprave, pretože zaujať naše náročné hlavičky nie je jednoduché. Tešíme sa na Teba pri ďalšej triednej akcii.

            Takéto vyučovanie krásne napĺňa motto našej školy. "Učitelia, žiaci, rodičia - spoločne za vzdelaním."

            Šintavskí tretiaci - aj my budeme raz Osobnosti! 

  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje